welkom op mijn blog

Adams Muziekcentrale – de winkel

Jullie hebben in mijn vorige bericht kennis gemaakt met de productie afdeling van Adams Musical Instruments.
Dit bericht gaat over de winkel van Adams.

Zo’n grote sousafoon om mijn nek lijkt me toch wat lastig…..

maar de mooie houten klank van deze marimba vind ik toch wel bij mij passen.

Hoewel zo’n mooie set pauken natuurlijk ook nooit weg is. Alleen zo lastig meenemen.

Nadat ik de pauken had getest, wilde ik eerst in Adams Drumworld gaan kijken.

In Adams Drumworld staan minstens 125 drumstellen speelklaar opgesteld. Pfoeh, om die allemaal uit te proberen, daar moet je toch wel een houten kop van krijgen.

Hoewel deze splinternieuwe Adams 7000 set toch wel erg goed klinkt.

Deze doorzichtige set trek niet alleen de aandacht, hij klinkt ook goed.

Adams biedt ook elektronische drumstellen aan. Voor het geval dat je lastige buren hebt.

Och, dit zou misschien wel een leuke leraar voor me kunnen zijn….

…of deze jonge man want die is ook erg goed.

Annie goes Latin…

Gedeeltelijk overzicht van de eerste verdieping van Adams Drumworld.

Even uitblazen in de testruimte voor baritons….

…om dan vol goede moed de trompetten eens uit te proberen…

…en de trombones.

Als je een blaasinstrument wilt testen heeft Adams graag dat je eerst even katoenen handschoentjes aan doet.

.

Lekker even gewoon zwart/wit muziek maken in de testhal van Adams, waar muzikanten uit de hele wereld hun instrumenten uittesten alvorens ze hun definitieve keuze maken.

In de testhal keek ik wat bladmuziek door want ik wilde een bariton uittesten. Of mij dat is gelukt laat ik even in het midden…?

.

Oh ja… ze hebben ook pauken….

…en grote concert trommen.

Ik eindig mijn bezoek aan Adams Musical Instruments bij de gong waar op muzikanten een woord van dank hebben achtergelaten. Adams Musical Instruments is een dynamisch bedrijf dat zijn zaken goed voor elkaar heeft, op de productie afdeling en in de winkel heb ik een plezierige en ontspannen sfeer geproeft.

Bedankt voor de genoten gastvrijheid Adams Musical Instruments .

 

One Response

  1. marleen bukkems

    Jeetje, ik zit niet zo in de muziekwereld maar weet heel goed Leon waar je werkt. Jeetje wat een fantastisch bedrijf en zo groot….dat had ik echt niet gedacht. Over kwaliteit gesproken…..het ziet er geweldig uit en kan me voorstellen dat jij daar echt super graag werkt. Trouwens heel erg leuk bedacht met die Annie van Hout in de foto-impressie…..ook nog een stukje humor…lekker op een speelse manier het bedrijf in de picture gebracht, goed bezig daar!

    Ik wens jullie heel veel succes met dit bedrijf en heel veel werkplezier!

    Groeten Marleen Bukkems.

    7 september 2011 at 06:26

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>