welkom op mijn blog

Inschrijven bij de gemeente Peel en Maas

Op zaterdag de 25 september ben ik naar de Gemeente Peel en Maas verhuist. Zoals het hoort heb ik mij maandag de 27 september laten inschrijven als nieuwe bewoonster van deze Gemeente. Daarover gaat dit bericht

Ik moet de ambtenaren bij de balie en de ambtenaar die mij heeft ingeschreven een dikke pluim geven.
Ze waren ontzettend behulpzaam het inschrijven was een fluitje van een cent.

De ambtenaar zet in de computer wat ik kom doen, en geeft mij het nummer van het loket waar ik mij moet laten inschrijven.

Even wachten op mijn beurt.

Bij het inschrijf loket word ik geholpen door een vriendelijke en zeer behulpzame ambtenaar.

Nog even pinnen voor het identiteitsbewijs en ik ben officieel inwonend burger van de gemeente Peel en Maas!

One Response

  1. Vandaag het artikel in de Limburger gelezen.
    Daarna uiteraard meteen naar je site gegaan . Ik vind het een origineel idee, en ik zou het nog verder doorvoeren. Volgens mij kan dat oneindig. Meelopen in Tunesië, Egypte,* een bezoek aan de 2e kamer, verkiezingen, huisarts, de Wallen. Kortom ideeën te over, ideeën die ik niet hoef aan te dragen. Nogmaals, mooi gevonden. Heel iets anders dan een houten Klaas. Succes!
    Vriendelijke groet, Adelbert Bosker.
    * ik heb nog wel een gasmasker ;-)

    28 januari 2011 at 09:49

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>