welkom op mijn blog

Mijn bezoek aan de Bridgeclub Helden

Op dinsdag 5 oktober ben ik te gast geweest bij Bridgeclub Helden, en mocht gaan zitten waar ik wilde, dus ben ik pontificaal aan een tafel gaan zitten zoals
jullie zien, om van daaruit de gebeurtenissen op mij af te laten komen.

Als eerste werd ik voorzichtig maar grondig bestudeerd.

Langzaam werd het wat drukker en gezelliger in het clublokaal.

Het was bijna half acht, ik verwachtte dat de andere spelers aan deze tafel nu gauw aan zouden schuiven.

Na kennis gemaakt te hebben met de andere partij, moesten we nog even wachten op mijn Bridge partner.

Toen we compleet waren, werd ik gelijk geholpen met het goed zetten van mijn kaarten, en wel door de tegen partij.

Deze foto laat een overzicht zien van het speelgedeelte in het clublokaal, bijna alle spelers waren nu aanwezig. Na nog wat informatie van huiselijke aard kon men beginnen met Bridge. Alles was vlot geregeld bij de Bridgeclub Helden en het ging er heel gemoedelijk en ontspannen aan toe. Ik werd er zeer vriendelijk en nieuwsgierig ontvangen, bedankt Bridgeclub Helden

One Response