welkom op mijn blog

Mijn stagedag bij de Plus

Ik mag beginnen bij de brood afdeling, natuurlijk met broodjes bijvullen.

De Plus medewerkster van de afdeling leert mij het hoe en waarom.

Nog even de stokbroden bijvullen, en dan mag ik van de cheffin naar de volgende afdeling.

En dat is de afdeling vleeswaren. Waar ik achter de snijmachine mag beginnen.

Het vlees dat ik snijd word door een Plus medewerkster verpakt en in de vitrine gelegd.

Zo af en toe zorg ik er voor dat de Plus weer een tevreden klant heeft.

Dan ga ik een tijdje helpen bij de klantenservice.

 Zo eindelijk aan de kassa, dat vind ik het leukste om te doen.

En weer een klant die tevreden de Plus verlaat.

De afdeling versvlees, hier mag ik niet veel, het echte werk is voor de slager.

.

En dan als afsluiting van de dag de flessen automaat opruimen. Mijn dank aan de heer Gommans van de Plus, ik heb veel geleerd vandaag.

One Response