welkom op mijn blog

Wooncenter Sijben Roermond

Zoals jullie weten ben ik bezig met de inrichting van mijn huis. Ik ben nog op zoek naar een nieuwe zithoek. Een vriendin vertelde mij dat ze bij Wooncenter Sijben in Roermond alle meubels voor haar nieuw ingerichte woonkamer had gekocht. “Wat je ook zoekt je vindt het bij Wooncenter Sijben” was haar pleidooi. Dus ging ik een middagje shoppen bij Wooncenter Sijben.

Als eerste nam ik een kijkje bij de afdeling accessoires. Ik was onder de indruk van de kwaliteit van het aanbod.

Op mijn gemak ging ik op zoek naar mijn nieuwe zithoek.

Uitproberen hoe hij zit en het design rustig in mij opnemen zal ik regelmatig doen vanmiddag. Kijk maar met mij mee.Er is zoveel te zien in Wooncenter Sijben. Je raakt er bijna de weg kwijt!

Zo kan het ook.

Dat je lekker kunt liggen op een zithoek is ook belangrijk. Toen een medewerkster mij vroeg of ik lekker lag had ik het idee dat ik even was weggedoezeld.Compliment voor LEOLUX op deze bank zat én lag ik heerlijk.

Er staan alleen maar prachtige meubels bij Wooncenter Sijben.

Dat krukje zat ook wel goed maar ik ging toch liever wat luie stoelen uitproberen.

Bijna alle fauteuils heb ik geprobeerd. Ze hadden allemaal een prima zitcomfort maar welke past het beste bij welke zithoek? Met het vakkundige advies van een medewerkster van Wooncenter Sijben werd mij snel duidelijk welke zitelementen mijn woonkamer zouden gaan verfraaien. Alles werd snel en prima geregeld door Wooncenter Sijben, de levertijd is slechts zes weken!

Ik ging nog even naar de afdeling accessoires waar ik twee prachtige schalen heb uitzocht. Deze werden zorgvuldig voor mij ingepakt.

Mijn middag shoppen bij Wooncenter Sijben is voorbij gevlogen! Ik heb nog lang niet alles gezien, zoals de afdeling klassieke meubelen, maar ik ga snel weer eens terug. Er is zoveel en er zijn zo’n mooie meubels en accessoires dat je hier altijd slaagt. Bent u ook toe aan iets nieuws in huis? Ga dan ook eens naar Wooncenter Sijben in Roermond. U vindt er beslist de meubels en accessoires waar u naar zoekt.

Comments are closed.