welkom op mijn blog

Mijn sollicitatie bij Scheuten Solar

Tijdens mijn zoektocht naar een leuke baan, heb ik gesolliciteerd bij Scheuten Solar. Scheuten Solar ontwikkelt, ontwerpt, produceert én verkoopt zonnepanelen.
Er was een vacature voor een commercieel medewerkster. Nadat ik me hiervoor had ingeschreven werd ik uitgenodigd voor een gesprek op het hoofdkantoor
van Scheuten in Venlo.

Op het industrieterrein heb ik nog drie andere bedrijfsgebouwen van Scheuten gezien. Scheuten Glas, Scheuten Research en het gebouw van Scheuten Solar.

In het hoofdkantoor meldde ik me bij de receptie waar mij werd aanboden even plaats te nemen en te wachten op de personeelschef.


Nadat de receptioniste mij had laten weten dat het nog even kon duren ging ik verzitten om een beter overzicht te hebben op de lobby.


Tijdens het wachten was er een en al bedrijvigheid in de lobby.


Mijn sollicitatiegesprek had ik op de eerste verdieping. Helaas mochten daar geen foto’s gemaakt worden.
Het was een heel aangenaam gesprek en ik ben er met een goed gevoel uit de kamer gestapt.


Op de trap had ik een mooi zicht op de lobby, dat wilde ik even in mij opnemen.
Het nam de spanning die ik gevoeld had voor de sollicitatie helemaal weg.

Na het gastenboek getekend te hebben zat mijn sollicitatiegesprek bij Scheuten Solar er op. Het lijkt mij een mooi bedrijf om bij aan de slag te gaan.
Vriendelijke mensen en veel mogelijkheden om door te groeien. Als mijn sollicitatie positief gewaardeerd wordt laat ik dat jullie nog weten.

One Response