welkom op mijn blog

VVV Venlo – SEACON STADION – DE KOEL

Als voetbalfan heb ik veel interesse in het doen en laten van VVV Venlo. Ik ben nog nooit in het SEACON STADION – DE KOEL, het stadion waar VVV Venlo speelt, geweest. Dat wilde ik wel veranderen en informeerde bij Ellen Berden, manager Pers & Communicatie van VVV Venlo, of ik een fotoshoot mocht maken van het stadion. Dat was geen probleem! Zij nodigde mij uit voor een bezoek op een tijdstip dat de selectie niet in het stadion aanwezig was, zodat ik op mijn gemak foto’s kon maken.


Via de hoofdingang liep ik het stadion binnen…DE KOEL.

.

.

.

Op de midden stip staan in een uitverkocht SEACON STADION – DE KOEL en dan de aftrap mogen doen bij de wedstrijd VVV – PSV…
dat zal wel nooit gebeuren, maar het is een mooie droom.

.

Bij VVV in het doel staan en de regisseur van de achterhoede spelen, dat is toch wat voor mij, of niet?

.

Nu ik toch in DE KOEL was ging ik even in een dug-out zitten om voor trainer te spelen, om zo mijn denkbeeldige voetballers aanwijzigingen te geven.


En er werd gescoord!

Tussen het trainen door, voor en na een wedstrijd komen de spelers ( ook de tegenstander is welkom ) samen in het spelershome.
Wel een beetje jammer dat de selectie van VVV er nu niet was.

Bijna was ik vergeten de legendarische voetballer Jan Klaassen met een bezoek te eren.

Ik had een paar leuke uurtjes doorgebracht in SEACON STADION – DE KOEL. Het was heel speciaal om in zo’n stadion te kunnen rondlopen en rondkijken.
Dankjewel VVV Venlo! Na afloop werd ik nog uitgenodigd om een keer een training van VVV Venlo bij te wonen. Daarover zal ik jullie te zijner tijd berichten.

Comments are closed.